Paepestraat 125

Gesloten woning, 3 slaapkamers

Adres: Paepestraat 125, Wichelen

378 m²

3 slaapkamers

163 m²

IN OPTIE

Centraal gelegen halfopen nieuwbouwwoning


Op een boogscheut van het centrum van Wichelen en Lede en nabij alle faciliteiten treft u deze woning. Er werd bijzondere aandacht besteed aan de architectuur, energiezuinigheid en leefkwaliteit zonder daarbij in te boeten aan kwaliteit naar afwerking toe. De woningen zullen voldoen aan de strengste energetische normen en dus bijna energie neutraal zijn.
De architect tekende een slimme configuratie uit, die optimaal gebruik maakt van de bewoonbare oppervlakte en zorgt voor een maximale natuurlijke lichtinval.


De woning biedt op het gelijkvloers een inkomhal, woonkamer met open keuken, wasplaats / berging, apart toilet en een carport. Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers, apart toilet en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een dubbel lavabomeubel. De zolderverdieping wordt casco afgewerkt, maar biedt de mogelijkheid om er nog 2 extra kamers te creëren. Er kan tevens in de toekomst makkelijkeen vaste trap naar de zolder worden voorzien.


Vanuit de woonkamer en de keuken hebt u toegang tot het ruime terras en de tuin.


Er wordt afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper. De woning is momenteel in opbouw. Aan de hand van je materiaalkeuzes (keuken en badkamer) kan je toch nog gemakkelijk je eigen touch geven aan de woning.


Bent u op zoek naar een energiezuinige gezinswoning met grote tuin?
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Kim

(info@dermobv.be of 0499 43 29 36).
Ontdek ons volledig aanbod op www.dermobv.be